In de wereld van Dreamhouse Doodles

Een nest met snoepjes

Op 25 februari 2024 is Dazzling Donna bevallen van acht prachtige pups. Om 16:45 kwam het eerste kereltje op de wereld die we Lion genoemd hebben, waarna er nog drie kerels en vier dames volgden. Omdat Donna als nestnaam Candy had, wordt de kennelnaam “Sweet as Candy” en zijn alle pups vernoemd naar snoep. Naast Lion hebben we ze vernoemd als Mars, Skittles, Milka, Smartie, Oreo, Bubble en Twix.

FEESTELIJK

Kerstkaart Mila 2023

Papa Beer

Hoera onze Beer is september voor de eerste keer op date geweest met Riverfields Doodles Bloom. Uit deze combinatie zijn op 12 november 2023 zes prachtige pupjes voortgekomen. Vier dames en twee heren. Lisa, van harte gefeliciteerd met dit prachtige nestje.

En wat hebben we genoten

Op dinsdag 8 augustus 2023 zijn de laatste pups uitgevlogen van het derde nestje van mamma Teddy, die nu bij ons thuis met welverdiend pensioen mag 😍. En wat waren de pups lief, stoer, dapper, knap en knuffelig, alle tien! Teddy heeft weer een topprestatie geleverd. We hebben van alle mooie momenten genoten en weer ons best gedaan om fijne goed gesocialiseerde puppy’s op te voeden.

Geboortenieuws ❤️

Op haar verjaardag, 14 juni 2023 kwam om 20:05 de eerste pup van Teddy op de wereld. Uiteindelijk werden er 7 geboren op haar verjaardag en 3 na middernacht op de 15e juni. Omdat er 9 waren geteld bij de echo, werden we verrast door kereltje nummer 10 🎉. Dit keer zat dierenarts Annemieke er dus een pupje naast 😁. Teddy is bevallen van 8 heren en 2 dames. Alle pups doen het prima en we genieten weer volop van deze kleine wondertjes.

 

Puppy's op komst 😍

Afgelopen 15 mei 2023, een maand na de dekking van onze Teddy, hebben wij een echo laten maken en tot grote vreugde telde Annemieke (Dierenkliniek Breda) negen puppy’s 💕. Teddy is rond 14 juni uitgerekend, dus het is weer een spannende tijd. Ze doet het supergoed, is erg relaxed en we gaan straks zien wat voor moois ze weer op de wereld gaat zetten.

Kleine puppy's worden groot

Op 5 maart is van het nestje van Donna het laatste pupje uitgevlogen. We hebben weer intens genoten van deze 9 heerlijke hondjes! Donna was voor de eerste keer mama en heeft het fantastisch gedaan. We verheugen ons nu al op de zomer waar we hopen dat Teddy weer mama mag gaan worden.

Baby Nieuws, 9 puppy's geboren

Op 30 december 2022 tussen 03:30 en 08:30 is “Dreamhouse-Doodles Dazzling Donna” voor de eerste keer mamma geworden. Negen gezonde pups en daarmee had dierenarts Annemieke dus wederom goed geteld. Mooi verdeeld met 5 meisjes en 4 jongens! Ontzettend trots want Donna heeft de gehele bevalling eigenlijk in alle kalmte doorstaan. Bij de eerste pup had ze nog zoiets van “asjemenou wat is dat nu” maar de natuur heeft het heel goed geregeld dat het moederinstinct direct in werking gesteld wordt. Het blijft toch fantastisch en bijzonder! Alle pups doen het goed en we genieten volop van dit nieuwe leven.

 

De jongens 1 dag

Baby Nieuws, 9 puppy's op komst

Op 30 november 2022, dertig dagen na de dekking van “Dreamhouse-Doodles Dazzling Donna”, hebben wij een echo laten maken. In principe kan een zwangerschapsecho al gedaan worden vanaf 21 dagen, maar dan is het nog niet mogelijk om ook het aantal pups te tellen. Omdat het tellen echt een vak apart is en wij mensen bij een zwangerschap daarvoor ook naar de gynaecoloog gaan en niet naar de huisarts, rijden wij speciaal naar Annemieke Hotting de Boer werkzaam bij Dierenkliniek Breda. Zij telde maar liefst 9 pups bij Donna! Voor ons zal het de eerste keer zijn dat een meisje wat bij ons op de wereld is gekomen, ook zelf weer moeder zal worden. Dat maakt het voor ons extra bijzonder uiteraard. Donna is op Oudejaarsdag uitgerekend dus we gaan een spannende en speciale tijd tegemoet.

20221130 Echo

Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA.

14 november 2022 zijn wij toegelaten bij Worldwide Australian Labradoodle Association, WALA.

De WALA zet zich in voor verbetering van het ras, communicatie, voorlichting en contacten onderling van fokkers en eigenaren. Daarnaast beschikt deze wereldwijde vereniging over een zeer grote database met afstammingsbewijzen en gezondheidsinformatie wat ontzettend belangrijk is!

Dreamhouse Doodles

31 oktober 2022 is onze “Dreamhouse Doodles Dazzling Donna” gedekt door “Raisdoodles Shades of Red lil Brody”, een prachtige rode mini Australian Labradoodle.

We tellen de dagen af tot 30 november, want dan gaan we kijken door middel van een echo of er kleine doodletjes aankomen. Omdat Donna de dochter van Teddy is, hebben wij haar zelf op de wereld geholpen en dat maakt het wel heel bijzonder als we haar ook weer mogen helpen om lieve en mooie gezonde baby’s op de wereld te gaan zetten!