Dreamhouse Doodles pups

Beste Labradoodles

Wij fokken kleinschalig en hebben maar af en toe een nestje.

Onze pups vallen in de medium en kleine maat. Zij krijgen fleece vachten in de prachtige kleurschakering licht tot donker abricot. Binnen één nest zullen er verschillen in vacht en kleur voorkomen.

Wij fokken alleen met de beste Labradoodles reutjes en teefjes, die ECVO, HD, ED en Patella goedgekeurd zijn en daarnaast uitgebreid op DNA onderzocht zijn.

Bij het DNA onderzoek worden inteelt percentages berekend, vachttypes / kleuren bepaald en getest op vele erfelijke afwijkingen. Dit is de eerste test die wij uitvoeren, omdat deze via wangslijm al op zeer jonge leeftijd afgenomen kan worden. Pas daarna worden de verdere gezondheidstesten gepland op 1 jarige leeftijd.

Wij besteden veel liefde en energie aan onze pups. Vanaf 4 weken oud nemen we ze bijvoorbeeld mee naar het kinderdagverblijf, manege, winkelcentrum, de buren met katten en dergelijke. Ze groeien lekker op in onze woonkamer en tuin waar ze kennismaken met de stofzuiger, harde geluiden en dagelijkse  dingen. Zo krijgen ze alle ruimte om op te groeien tot fijne, sociale gezinshonden.